Glada besked för framtida hockeysäsong.

(Bild från lödöseborg)

Vi kan idag meddela att Estsport har lokaliserat problemet i Lödöseborg. Som många vet så va förra säsongen ett fiasko för EST, många sändningar som uteblev pga av den dåliga internetanslutningen. Vi har haft jätte stora problem i hallarna framför allt i Lödöseborg men även stora problem i Tjörns ishall säger Jim Dahlin en av grundarna till estsport.

Vad har vi lokaliserat?

Vi har gjort en otroligt grundlig undersökning i Lödöseborg.Och vi har upptäckt nu upptäckt att det är för dålig router i hallen. Som har gjort att vi har haft så otroligt “svajig” Internetanslutning.

Man kan förklara lite kort att du t.ex har 17 mbps och inom 1 minut så går din mbps ner till noll. Detta gör att då får en ostabil anslutning och streaming.

Hur har vi löst problemet?

Vi har testat i 2 dagar med en router som är en otroligt stark och ger en stabil anslutning.

Lite kort om routern.

Rut950

Toppmodellen Teltonika RUT950 är en robust och mycket tillförlitlig 4G-router avsedd för snabba uppkopplingshastigheter upp till 150 Mbit/s. Den är försedd med dubbla SIM-kortsplatser och tål temperaturer ner till -40°C för stabilast möjliga drift. Saknas 4G-täckning slår den automatiskt över till 3G för att alltid maximera hastigheten.

Framtidsplaner..

Vi räknar med att börja sända hockeytrean i år och mer förberedelser kommer vi att göra. Vi skall även göra sändningen ännu bättre till denna säsongen. Med förhoppningar att göra ännu mer intervjuer och fler highlitgts från matcherna vi sänder. Och vi hoppas även att göra klart vår playkanal. Och sända allt via estsport.se .

Mer uppdateringar kommer.

Mvh Carlsson/Dahlin.